Hovedløpet 2024 - sterk innsats fra klubben

4 løpere fra HSK stilte på Hovedløpet i Fredrikstad i helgen. Etter to løpsdager og meget god løping av samtlige står vi igjen med et sølv og flere topplasseringer.

IMG_8682.jpeg

På lørdagen ble der avholdt langdistanse i et jomfruelig terreng ute på Kirkøy på Hvaler. I det o-teknisk krevende og intensive området klarte klubbens løpere seg meget bra. Både Fredrik Signebøen og Ville Wingsted var lenge med i medaljestriden, men fikk til slutt flotte (og kanskje litt sure) fjerdeplasser. Joel Bronebakk Johansson og Kristine Bekkevard fulgte opp med sterke og stabile løp og fikk hhv. en 6. og 13. plass.

På søndagen var det sprint inne i Gamlebyen i Fredrikstad. Her ble løperne sendt på kryss og tvers gjennom gatene og vollene noe som våre løpere på nytt behersket meget bra. Best gikk det for Joel som tok sølvplassen med de andre "like bak" på nye topplasseringer. Fredrik ble nr 5, Ville nr 6 og Kristine nr 12. 

Gratulerer med flott prestasjoner til alle løperne!

Østfold tok flere medaljer og podiumplasseringer. Vår egen Håvard Wedege har bidratt godt til dette gjennom sitt arbeid i kretsen hvor han har blandt annet har forberedt løperne på hva som venter dem. Takk!

Rett etter premieutdelingen startet O-landsleieren som varer fram til onsdag. Her er det sosiale aktiviteter og vennskap på tvers av klubber, fylker og aldre som står i fokus.

Ytterligere informasjon og fullstendige resultater her: https://www.hloll2024.com/

Utvalgte bilder fra Thomas Hjelbak. 

IMG_8638.jpegIMG_8686.jpegIMG_8687.jpegIMG_8688.jpegIMG_8645.jpeg

IMG_8643.jpeg

 

 IMG_8667.jpeg

IMG_8692.jpeg

IMG_8658.jpeg

IMG_8659.jpeg 

 

IMG_8694.jpeg

IMG_8685.jpeg