Vi ønsker nye barn velkommen til barne- og ungdomstrening på Høiås!

Sommerferien er over, og vi er klare for en flott orienteringshøst for nye og gamle UFO'er! Hver torsdag nå fra august ønsker vi store og små velkommen til trening i Halden Skiklubbs barne- og ungdomsgruppe på Høiås.

Har du lyst å bli med på trening, utelek, kart, søle, o-løp, sykkeltur, skrekk o-gru, refleksløyper, pizzafest, vafler og mye mye mer? Eller kjenner du noen som kanskje syns dette kunne vært spennende?

IMG_8501.JPG

UFO er for barn og ungdom fra 7-16 år (2.-10. klasse) og drives av Halden Skiklubbs o-gruppe. Halden Skiklubb skal gjennom UFO være et trygt, spennende og lærerikt orienteringstilbud i Halden som gir barn og ungdommer muligheten til å utvikle seg og få en varig tilhørighet til orienteringssporten.

Det er ulike treningsgrupper inndelt etter alder. Aktivitetene er varierte, og tilpasset de ulike årstidene og den enkelte sine ferdigheter. UFO starter opp rett etter skolestart på høsten og har treninger helt fram til skolens sommerferie.

 

Oppstart:

Treningene er i gang for sesongen. Ta kontakt med kontaktpersonene under hvis du har barn som ønsker å være med!

 

Treningsgrupper og -tider:

Hovedtreningen er på Høiås på torsdager. Treningsgruppene og treningstidene er:

UFO Mikro (2.-4. klasse):          Kl. 18.00-19.00

UFO Rekrutt (5.-6. klasse):        Kl. 18.00-19.15

UFO Ungdom (7.-10. klasse):    Kl. 18.00-19.30

Etter trening oppfordres alle til å ta en dusj i garderobeanlegget, også serveres det gratis kveldsmat til alle barn inne på hytta etterpå, med sosialt samvær.

 

Mer info finner du på denne siden: Presentasjon UFO (haldensk.no)

 

Kontaktpersoner:

UFO Mikro:       Vendula Haldin, tlf. 47 87 82 53

UFO Rekrutt og ungdom:    Ingrid Bronebakk, tlf. 41 31 60 12