Bøssebærende Hsk'ere

Årets største og i særklasse viktigste dugnad stod Ufo-gjengen for under søndags ettermiddagen.
I regi av NRK, UNICFEF, Olympiske komite, Right To Play og Norgesidrettforbund valgte minst tjue av klubbens yngste medlemmer å trosse regn og en litt sur oktobervind, for å bli bøssebærere i årets tv-aksjon. Årets inntekt går til å hjelpe barn berørt av hiv/aids i Mosambik, Malawi, Zimbawe, Zambia, Uganda, Ukraina, Jamaica og Vietnam.
Hsk bøssebærer 2007Hsk bøssebærer 2007

Jeg synes vi alle skal løfte på hatten for Ufo-gjengen (og selvfølgelig den lille gjeng av Ufo-forelder.) I går var det dere som visste frem Halden SK sitt ansikt i Haldens gater på en ypperlig måte.

 Tusen takk for innsatsen og husk å løfte på hode neste gang dere går inn på hytta. Spesielt når dere går forbi verdensmesterne som henger på veggen og de verdensmesterne som sitter inne på hytta! I går var dere forbilder for alle de voksne klubbmedlemmene. På akkurat samme måte som Kjetil André Aamodt, Liv Grete Poirée, Ole Gunnar Solskjer og Sissel Kyrkjebø gikk dere i front for alles rett til et liv og livsglede.

I går hjelp dere hundretalls av barn til en ny mulighet i livet. For ikke å snakke om hvor mange barnesmil dere bidrog til å tente.

Det kaller jeg respekt!

Om noen vil lese mer om innsamlingen eller gi et ytterligere bidrag

Old ufo ladiesOld ufo ladies