Juleavslutning for UFOene.

Alle med 10 tirsdagsløp eller fler! BRA JOBBA:)Alle med 10 tirsdagsløp eller fler! BRA JOBBA:)Tradisjonen tro ble det fredag arrangert juleavslutning for UFOene på Høiås. Her var det godt oppmøte av både små og store, til sammen var det ca. 30-40 UFOer, ikke dårlig! Først holdt Petter Næss Bjørgul et foredrag om løpet sitt på hovedløpet og litt generelt om o-landsleieren. Etter dette ble sendingen fra "Lille Sporten" (som var på besøk i våres) vist frem. Her var det flere som fikk se seg selv på TV for første gang, og det var jo morsomt for de fleste, men flauere for noen andre.

Det ble delt ut premier til de som hadde løpt over 10 tirsdagsløp, og for de som hadde klart å ta gull-, sølv-, eller bronse merket. For dere som ikke klarte det, ikke fortvil, det er fortsatt flere muligheter som venter!

Pizza, brus og is ble servert og her gikk det unna. Det så ut til at ungdommen koste seg. Under spørrekonkurransen var vinnerinstinktet tilbake hos de fleste, som i skogen. Her var det noen spørsmål som de fleste kunne, mens noen som svært få kunne. Der noen tippet, ble det noen veldig fine svar. Resultatet ble ganske jevnt og alle fikk premie, to Gilde- t-skjorter hver.

Til slutt kom den personen som alltid hører til på en juleavslutning, nemlig nissen selv. Han hadde med seg godteposer til alle sammen. Noen valgte den sunne varianten, og bare spiste mandarinen, mens andre slukte innpå. Det er jo jul, så man kan jo kose seg litt med det, ikke sant Arnt Edvind?

Hele gjengen.Hele gjengen.Petter holdt et fint foredrag.Petter holdt et fint foredrag.Refleksgjengen:)Refleksgjengen:)"Uten mat og drikke, duger helten ikke""Uten mat og drikke, duger helten ikke"Nissen kom med godteri til alle. Nammm!Nissen kom med godteri til alle. Nammm!