Ut på tur, aldri sur!

Olav, Petter, Magnus, Trygve og Peter.Olav, Petter, Magnus, Trygve og Peter.Regnet siler ned i Halden denne mandagskveld, men dette er ikke noe hinder for idrettsskolen og de yngste UFOene som skal på reflekstur med bål og pølser i skogen. Stjerneorientering med reflekser var kveldens utfordring. Alle og enhver fikk utdelt pølser og varm saft. HNCs faste bålmenn, Jørn Nordbrøden og Morten Kildebo, var på plass. Flere av barna på idrettsskolegruppa (5-6år) var veldig fasinert av Mortens hodelykt. Det var en helt vanlig Silva hodelykt, men man kunne høre barna snakke om at denne var mye større enn dere egen og at den lyste mye bedre!

Selv om både kart og det å gå tur i mørket for noen kunne være veldig nytt, var det også spennende og alle kom seg gjennom med glans. De yngste UFOene var litt mer frampå og trasket i vei selv om noen var litt forundret over hvordan det skulle la seg gjøre og finne postene ut å ha kompass. Alle greide å finne nord og da var det ikke lenger noe problem å få orientert kartet. Mange av UFOene savnet nok sin ordentlige lykt da de fant ut hvor dårlig en mindre lykt lyste. Etter en vel gjennomført stjerneorientering var det bare å fylle på med pølser ( totalt gikk det med 11 pølsepakker!) og drikke etter en regnfull, men fin opplevelse i skogen.

Idrettskolen ved bålet.Idrettskolen ved bålet.Grilling av pølser.Grilling av pølser.Mmm, varm saft var godt i et kaldt vinter vær!Mmm, varm saft var godt i et kaldt vinter vær!UFO ved bålet.UFO ved bålet.To glade jenter på tur:)To glade jenter på tur:)