Finnebu 2008 er i gang!

Petter, Dag, Sindre og Bjørn diskuterer kart.Petter, Dag, Sindre og Bjørn diskuterer kart.Finnebu blir i år arrangert for sjuende året på rad i regi av Finnebu - stiftelsen og Halden Skiklubb. I år deltar det i alt elleve finske og elleve norske o-ungdommer i alderen 14-16 år.

Samlingen varer i en uke og har tilholdssted på Høiås. I løpet av uka vil det bli arrangert "bli kjent leker", ulike treninger, samlingsmesterskap, omvisning på Saubrugs og grilling på Park Hotell mm. I år som tidligere, deltar noen av Haldens egne ungdommer: Petter Næss Bjørgul, Espen Bjørk, Sindre Lindhaugen, Martine Andersen og Maiken Norsted Kildebo.

Hallvard Nordbrøden, Torben Wendler og undertegnede er i år ansvarlig for Finnebu, og vårt mål er at alle og en hver skal sitte igjen med en fantastisk og minnerik opplevelse.

Mat er viktig på en ukes samling;)Mat er viktig på en ukes samling;)Klare for korridor - orientering.Klare for korridor - orientering.Torben arrangerer Torben arrangerer Presantasjon av hver enkelt deltager:)Presantasjon av hver enkelt deltager:)