Det er gøy å være o-løper på Høiås i disse dager!

Alle Finnebu deltakerne samlet.Alle Finnebu deltakerne samlet.Finnebu er godt i gang og det er mye fornøyd ungdom å se selv om noen begynner å merke at to treningsøkter om dagen krever sitt... På onsdag var det omvisning på Saugbrugs og grilling på Park Hotel som stod for tur. I går, torsdag, var det tur til Merrapanna i Fredrikstad hvor det var lagt opp til poengorientering.

På Saugbrugs fikk årets deltakere mye nyttig informasjon om fabrikken og en fantastisk god lunsj. I Rødsparken ble det arrangert sprinttrening hvor Torben Wendler hadde lagt ut noen blindposter som gjorde det ekstra vanskelig å stemple på riktig post, og dette førte til at mange av deltakerne ble disket. Blant deltakerne ble det derfor en ivrig diskusjon om hva som var rett og ikke. Etter dette bar det i vei til Park Hotel, årets Finnebu t-skjorter ble her delt ut og ungdommene strålte i solen. På Park Hotel fikk vi mye og god grillmat, så alle og en hver hadde anledning til å bli mette. Leder av Finnebustiftelsen Rolf Hauge var også på plass og fikk hilst på og snakket med årets deltakere. I denne sammenheng vil vi benytte anledningen til å takke Finnebustiftelsen og Rolf Hauge for at så mange o - ungdommer hvert år får muligheten til å være med på en slik samling.

I går, torsdag var det Merrapanna i Fredrikstad som stod for tur. Etter en litt lengre Taxitur enn nødvendig kom vi til slutt vel fram. Dagens trening bestod av å få tegnet inn flest mulig poster på 5 minutter før de så hadde 45 minutter på å skaffe seg mest mulig poeng. Det ble grillet 100 pølser, spilt fotball og alle så ut til å ha det gøy. Vel tilbake på Høiås ble det foredag av Haldens eliteløper Kajsa Nilsson som fortalte om hele sin o-karriere med både oppturer og nedturer. Ungdommene fulgte spent med og forhåpentligvis fikk de med seg noen nye erfaringer.

I morgen er det nest siste dag og da står det berømte "samlingsmesterskapet" for tur. Måtte den beste vinne..................

Kart diskusjonen var stor etter målgang i Rødsparken!Kart diskusjonen var stor etter målgang i Rødsparken!Grilling på Park Hotel.Grilling på Park Hotel.Leder for Finnebustiftelsen Rolf Hauge var på plass.Leder for Finnebustiftelsen Rolf Hauge var på plass.Petter Bjørgul valgte den våte veien til posten.Petter Bjørgul valgte den våte veien til posten.De norske jentene tegner inn poster.De norske jentene tegner inn poster.Hallvard griller pølser.Hallvard griller pølser.Tre finske deltakere på vei til en post.Tre finske deltakere på vei til en post.Kajsa holder foredragKajsa holder foredrag