Viktig info om Vårstafetten ungdom

Vi bringer her litt viktig informasjon i forbindelse med Vårstafetten på lørdag for ungdomsklassene. Bør leses av de som dette berører.

Også i år blir det mulighet for å løpe med flere løpere på de ugaflede etappene, såkalt patruljeløp.
Dette foregår på følgende måte:
1. Det benyttes kun en brikke pr. etappe, og denne brikkas nummer må registreres ved påmelding av lagets løpere.

2. Hvis laget har 2 løpere på samme etappe, gis det opplysning om den ene løperens navn og brikkenummer ved påmelding av lagets løpere. Den andre løperens navn registreres i info-kiosk på arena på løpsdagen.

3. Det henstilles til lagene om å unngå å forandre brikkenummer i Vårstafetten. Eventuelle brikkeforandringer må dog gjøres senest 1 time før start, og resulterer i at laget faktureres tilsvarende etteranmelding.

4. Lagets brikker må benyttes i den etapperekkefølge de er registrert i lagoppstillingen, ellers blir laget disket.

5. I klasse D11-12 og H11-12 vil laget få utlevert 2 kart pr. lag i klubbens lagspose. Kart og startnummer til eventuelle ekstra løpere vil bli utlevert ved registrering av disse løperne i info-kiosken.
I klasse D13-16 og H13-16 vil laget få utlevert kart for 2. etappe i klubbens lagspose. Kart og startnummer til eventuelle ekstra løpere vil bli utlevert ved registrering av løperne i info-kiosken.

6. Hvis laget har 2 løpere på patruljeløp-etappene foregår veksling ved berøring av løper(e) på neste etappe. Løperne må derfor løpe samlet til veksling.
Hvis laget har 2 løpere på patruljeløp-etappene foregår målgang ved at begge løperne passerer mål-linjen. Løperne må derfor løpe samlet til målgang.