Høiås åpner og lys i lysløypa

hoias

Etter endring av smitteverntiltakene fra i dag så har Hovedstyret i Halden SK besluttet å gjenåpne Høiås igjen. Det vil si at det blir salg og servering på torsdag og søndag. Gjenåpning betyr selvfølgelig at vi kommer til å følge anbefalingene. Vi ber derfor om at gjester på torsdag følger kohortanvisninger, at voksne holder avstand og alle tar ansvar for at vi ikke blir for mange / for tett. Det er ingen skam å snu i døra dersom det føles ubehagelig.

Dette gjelder også for garderobe, dusj og badstu. Hold avstand og hold deg til din kohort. Er køen lang ta en ekstra runde i lysløypa.

Når det gjelder lysløypa så har Leif et co nå funnet feilen og rettet slik at det er lys fra Stenerød. På grunn av høye strømpriser har vi slukket i 2km på Høiås (men skrur på hvis skiføret kommer tilbake).

Dersom du under pandemien har satt pris på lysløypa og Høiåsmarka og kan ha lyst til å gi noe tilbake - så er vi takknemlige for alle som f.eks kan ta ei hyttevakt. Trenger du selskap på trening så spør rundt deg på torsdag kl 18 ved garderobene. Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen tilbake.