Petter Næss Bjørgul 3 sekunder fra seier

Petter Næss Bjørgul løper bra i den sterke H18 Lång-klassen og tok en flott 2.plass på 3.etappe i årets 5-dagers. Petter ligger med dette meget godt an i sammendraget kun et minutt bak Tommy Luchsinger fra Kongsberg. Med meget gunstig starttid på 4.etappen for Petter, mens Tommy starter nesten først, blir vi ikke overrasket om det er Petter som går først ut på jaktstarten. Disse 2 gutta og Erik Boman kjemper om seieren i denne klassen.

Ellers må vi gratulere Irene Felde Olaussen med seier i D40 mosjon og her er det også jevnt i teten i sammendraget. Irene ligger her 2 minutter bak leder og alt kan skje på de siste 2 etappene. Mattias Karlsson og Søren Bobach løp bra i herrenes eliteklasse og ble henholdsvis nr 11 og 10. Ser ut som om Søren har funnet funnet VM-formen og det kan love bra med hensyn på det som skal skje om 2 uker. I sammendraget kan Mattias med bra løp på de siste 2 etapper være med å kjempe om en plass på pallen.

Ellers ser vi at Malena Asheim Birkeland har brukbar heng på teten og med sent startnummer i forhold til sine værste konkurrenter, kan hun ta innpå foran den avgjørende jaktstarten. Det blir spennende å følge 4.etappen her og vi krysser fingrene for et prikkfritt løp av Malena.

Maiken Norsted Kildebo ligger på 2.plass i sin klasse, og har med det svært gode muligheter til å stå på pallen etter 5 løp. 1.plassen ser ut til å være litt langt fram, men alt kan skje.

Ellers henviser vi til arrangørens resultatservice som er meget bra!