Irene og Petter går ut i tet!

Etter dagens 4.etappe har vi to HSK'ere med startnummer 1 foran morgendagens jaktstart. Petter Næss Bjørgul løp nok et godt løp i dag og gikk opp i en fin ledelse sammenlagt. Med seint startnummer tok han i dag nok en 2.plass og leder med 3 1/2 minutt i sammendraget. Irene Felde Olaussen vant i dag nok en seier i D40 mosjon og leder også sin klasse.

Vi ser også mange andre gode resultater og Håkon Raadal Bjørlo løp sterkt i H13. Det samme gjorde Idun K Felde Olaussen i D11. Mattias Karlsson gjorde sitt beste løp så langt og han har fortsatt mulighet til pallen i morgen. På siste etappe kan mye skje og verdens beste o-løper, Daniel Hubmann er kun 2 minutter foran i jaktstarten.

Gina Granstedt har også løpt jevnt bra i D13 og går ut med startnummer i morgen. Malena Asheim Birkeland løpt en stabilt løp i dag, og hun går også ut med startnummer i morgen.

Morten Jarvis Westergård løp bra i dag og kan bli beste nordmann i H21. Hold unna for studentene Morten!

Ida Marie Næss Bjørgul vant sin 2-days women klasse og det med tidlig startnummer. Så Ida går vel også ut med startnummer 1 i morgen i denne nye klassen.

Vi ønsker alle HSK'ere lykke til i morgen og spesielt til Petter og Irene som løper med et ett-tall på brystet og en skokk "ulver" i hælene. Det er alltid en utfordring. Tvi-tvi.