HSK på toppen på Lørdagskjappen

Active ImageMats Nordbrøden vant H15-16Dagens lørsdagskjapp ble arrangert av OK Moss ved Vestby i dag.  Ved skumming gjennom resultatlista så vi mange gode HSK prestasjoner. Først og fremst må vi nevne Anne Johanne Lind i D19-20E og Mats Nordbrøden i H15-16 som begge vant. Mats har løpt meget bra i hele vår og ser ut til å gå mot en fin sesong. Her ligger Petter Bjørgul ikke langt bak og leverte også han et bra løp i dag.

At Anne Johanne Lind vinner dagens eliteklasse med meget sterk deltagelse viser at Anne er tilbake i bedre form enn noen gang. Og når vi så hvordan hun gjennomførte løpet på Solrenningen er vi ikke overrasket over dagens bra løp. Her fulgte Ida Marie meget bra opp med og var ca. 3 minutter etter Anne. Hanna Nordbrøden leverte også kanskje sitt beste løp for sesongen. I damer Elite ble Vendula bra plassert og vi ser en fin stigning i formen. I herrer Elite var det Tore Sandvik og Øyvind Helgerud som plasserte seg lengst opp.

Active ImageMalena og Maiken løp bra på Lørdagskjappen ogsåAv andre resultater som kan nevnes er at Malena Birkeland løp veldig bra i D13-14 og hun har tydeligvis fått tak i o-teknikken denne sesongen. Og her fulgte Frøya Hauan Andersen, Maiken Norsted Kildebo og Gry Granstedt fint opp rett bak. Til slutt tar vi med at Anne Sofie Næss Bjørgul og Fredrikke Nohr Moth løp bra i D15-16 samt et godt løp av Bård Hauan Andersen i H17-18 E. Flere resultater på OK Moss sin hjemmeside