VM går i Strömstad 2016 - nå kan du teste terrenget selv!

Om 8 dager går Påmeldingsfristen ut til årets GRÄNSJAKTEN 3-dagers 9-10-11.Juli. Emil Wingstedt vant "Eliteklassen" ifjor - tett fulgt av Mats Haldin.Er du mellom 15 og 30 år - med små eller store ambisjoner, kan du løpe VM nesten på hjemmebane i 2016. Trolig siste uke i august. Nærmere Halden kommer ikke O-VM - iallfall ikke i "vår tid" - og iallfall ikke for deg mellom 15 og 30 år....
Halden - som Nordens uoffisielle O-sentrum - burde selvsagt ha arrangert VM i Orientering, for lenge siden! Men lille Idefjordens SK og Kvillebyns SK i Tanum, har vært dyktige og litt heldige. Etter flotte O-ringen i Bohuslän og velarragngerte SM i Strömstad for et par år siden, bestemte SOFT at Bohuslän og Strömstad skulle få sjansen som Sveriges VM-representant i 2016.
Og det kunne knapt passet Haldens mange eliteløpere bedre. Terrenget for Gränsjakten iår, 10 minutters kjøring fra Svinesundsbroa, er ifølge løypelegger Göran Olsson, på flere steder veldig likt det som blant annet vil bli brukt på Langdistansen og Mellom-distansen i VM.
Innbydelsen og mange flere detaljer finner du på:
http://idefjordenssk.se/gransjakten2012.php
Helge Bovim (ex-HSK)