Gutta på tur

010Den årlige utflukten til Gubbegjengen, gikk i år til Aspern i Aremark. Nærmere bestemt til hytta til Køhn. Vi har mottatt noen bilder som formidler stemningen. Det ser ut til å være veldig hyggelig og at vi er heldig som har disse gutta til å ordne opp på hytta. På bildet fra venstre bak: Arne Norsted, Kjell Holene, Egil Johansen, Øivind Nielsen, Steffen Steffensen, Kjell Søderquist, Egil Fladeby, Larry Erntzen og Hans Olaussen. Foran fra venstre John Back, Bjarne Günther, Bjørn Mo, Jon Lien, Frits Køhn, Hans Køhn og Ivar Lund.  Alle foto: Einar Haugen (som da ikke er med på bildet).

Gjengen synes for oss å bli større år for år, og det er bra med nyrekruttering. Og dette året var det spesielt mange i HSK-jakke også. Vi passer samtidig på fra hjemmesidens redaksjon å ønske alle våre medlemmer en riktig god sommer. Håper du / dere får fine opplevelser og fin mosjon gjennom sommeren.

Vi bringer her ytterligere noen bilder fra turen til Aspern og passer på å takke denne gjengen for årets innsats så langt. Hver gang vi er på Høiås, ser det grønne gresset, tjærelukta fra tømmeret i hytta, veden som ligger stablet, gulvet som er lakkert, kloppene i løypa, alle skiltene rundt omkring, vinduene som er malt og mye annet, ja da kan vi skjenke en tanke til disse gutta. Tusen takk!

001K

Bjarne Günther, Hans Køhn og Egil Fladeby

003k

Larry Erntzen, Øivind Nielsen og Egil Johansen

004k

Kjell Søderquist, Hans Olaussen og Bjørn Mo

005k

Grand old man, Ivar Lund

006k

Ungfolen Kjell Holene og John Back