Tio-Mila 2022

Nedtellingen til Tiomila er i gang og vi har passert milepælen 100 dager igjen til vårens høydepunkt for Halden SKs mange stafettløpere.

Bilde1

Tiomila-prosjektet tøffer videre og det har vært organisert relevante treningsøkter både på hjemmebane og første Tiomila-samling ble avholdt i Ørebro i november. En ny samling er planlagt i Ørebro i starten av april. I tillegg reiser flere av våre beste dame- og herreløpere på vintersamling til varmere strøk i Spania i slutten av februar for deltagelse på treningssamling og WRE-løp i regi av Maximus O-Camp.

For lagbygging og Tio-forberedelser har det blitt avholdt en rekke digitale fellessamlinger både i dame- og herregruppen, og løperne er også delt inn i mindre smågrupper som jevnlig sparrer seg imellom og diskuterer Tiomila-relatert tematikk.

Vårt Tiomila-prosjekt har også vekket interesse og for sesongen 2022 har vi lyktes å rekruttere nye løpere som ønsker å bidra inn som i løpergruppen.

I damegruppen kan vi ønske velkommen til Maëlle Beauvir (FRA), Hanna Wey (CH), Alina Niggli (SUI) og Lea Martanova (CZ).

I herregruppen er løperstallen styrket i form av Timo Tantanini (CH), Alexander Chepelin (GBR) og Håkon Raadal Bjørlo som vender tilbake til moderklubben etter noen år i NTNUI i Trondheim.

Klubben har i tillegg til å være med i tetkampen i dame- og herrestafetten også et ønske om å engasjere hele klubben frem mot Tiomila, og dette gjelder også ungdomsløpere, veteranløpere og ikke minst supportere.

Klarer vi 2 ungdomslag, 3 herrelag, 3 damelag og kanskje noen veteranlag?

Her er det plass til alle og interessepåmeldingen til Tiomila er åpnet. Meld dere på til vårens store klubbtur til Ørebro, lenke til interessepåmelding finner dere HER.

Bilde3

Digitale møter

Bilde4

Glimrende ukentlige natt-treninger i Lumonite League

Bilde6

Evaluering etter nattøkt