Årsmøte Halden Sk med populære prisutdelinger

Årsmøtet i Halden SK ble avholdt i går kveld på Høiås. Bjørn Axel, i likhet med veldig mange andre ble gjenvalgt. Etter møtet ble det delt ut Grottapris til Bård Moum, Kynningsrudstipender til Minna Wingstedt og Bendik Eliassen og Aktivumstipendet ble delt mellom Hermann Lien Backstrøm, Ida Marie B. Lundanes, Tore Sandvik og Anja Wingstedt.

IMG_4762.jpg

IMG_4769.jpg

IMG_4765.jpg

Selve årsmøtet foregikk ut stor dramatikk. 23 deltagere til stede på Høiås og digitalt opplevde dog at årsberetningen ble godkjent uten en eneste kommentar eller korreksjon. En stor honnør til gruppeledere, hovedstyret og ikke minst Irene Felde Olaussen som har polishinga til slutt. Regnskap ble godkjent med en korreksjon av noter. Likeledes ble lovene justert fra å å omtale revisorer nå som Kontrollutvalg. 

Forslaget om "fjerning av virke langs lysløypa" ble etter en saklig debatt ovrsendt til revisjon av Handligsplan i 2022. 

Medlemskontingent og Aktivitetsavgift bel vedtatt uendret (men merk at den nå vil bli fakturert 2 ganger i året for barn, ungdom og juniorer). Et offensivt budsjett (med planlagt underskudd) ble også vedtatt - inkludert armemne for det pågående Tiomilaprosjektet. Har du ikke meldt deg på, gjør det nå her.

Nytt organisasjonsplan ble også vedtatt - og det har tatt mindre en 12 timer før den første inkonsistensen er blitt oppdaget. Dog, ikke første gangen vi er i en situasjon hvor kart og terreng har avvik - vi er vant til å likevel holde stø kurs. På valget var gjennomgangsreplikken "Gjenvalg". Eneste posisjon som står ubesatt er leder av Sponsorgruppa. Dersom du kan bidra til eller har forslag på en løsning, ta kontakt med hovedstyret.

Alle sakspapirer ligger tilgjengelig her.

Som leder takker jeg for fornyet tillit - forhåpentligvis et år mer fokusert på trening, turer, samhold og resultater - og mindre på smittevern.