Godt frammøte på Haldenmesterskapet

Tirsdag 14. juni var det duket for Haldenmesterskapet på Stenklopp i Berg. Med et strålende sommerver og gode løyper ble det et flott opplevelse for de nærmere 50 deltakerne. 

Samlingsplass

 

Arrangørene telte 3 personer: Løypelegger Geir Torgersen, Aksel Torgersen i sekretariatetet og parkeringsvakt Jan Granstedt. Det ble løpt 3 løyper i de fleste klasser, 500 meter, 1000 meter og 1500 meter. I tillegg var det egen nybegynnerløype. Hver løype hadde sin egen start og terrenget på alle kanter av samlingsplass ble utnyttet. For de som debuterte i o-løypa denne sesongen kunne det bli krevende med grønt og hogstfelt. De mest erfarne løp imponerende raskt og det ble observert tette dueller i flere løyper. 

Til venstre: Stille før stormen. I midten: Aksel i sekretariatet. Til høyre: Stor aktivitet i mål. Foto: Geir Torgersen.

 

Halden SK fikk klassesiere i Eldar Helgerud (H9-10), Hanna Haldin (D11-12), Håkon Bryggen (H11-12), Ville Wingstedt (H13-14), Sigrid Schmitt Gran (D15-16), Martin Bryggen (H15-16), Thomas Natvig Årstad (H17). Ellen Cathrine Svendsby (D50) og Tore Sandvik (H50). Øverst på resultatlista i D17 kom Haldentrekløveret Idun Kristine Felde Olaussen, Hedda Raadal Bjørlo og Karoline Aune, som nå løper for henholdsvis Nydalen, NTNUI og NTNUI. 

Fullstendig resultatliste.

Det fine været gjorde at mange valgte å bli værende i målområdet etter avsluttet løp. Vi takker arrangørene for et flott arrangement! 

Gode løypoer lagt av Geir Torgersen.