9 pallplasser til HSK i helgens Veteranmesterskap

I helgen var det Veteranmesterskap, med både sprint i urbant terreng på Ekeberg og skogsdistaner i flott og krevende terreng langt til skogs i Enebakk. Haldenløperne var ikke mange, men tok godt for seg av premiebordet.

Sprint nr1

Veteranmesterskapet ble arrangert av Bækkelagets SK. Fredag var det sprint på Ekeberg i Oslo, med en blanding av skogssprint og litt mer urbane områder. Lørdag og søndag var det lang- og mellomdistanse ved Bysetra, langt ute i skauen i Østmarka.

Noen Haldenløpere løp alle dager, mens andre valgte ut sine favorittdistanser. I tillegg stilte noen barn og andre som ennå ikke har nådd veteranalder (over 35 år) i publikumsløpene.

I veteranmesterskapet konkurreres det ikke om medaljer, men i tillegg til heder og ære, kunne man gjøre seg fortjent til diplom og saft hvis man kom seg opp på pallen. Halden fikk 6 veteranmestere og ytterligere 3 pallplasser:

Sprint: Nr 1 Iliana Ilieva (D35-), Nr 1 Heidi Stokseth (D40-), Nr 1 Øyvind Stokseth (H50-), Nr 2 Lacho Iliev (H40-)
Lang: Nr 1 Iliana Ilieva (D35-), Nr 1 Bodil Helgerud (D40-), Nr 1 Øyvind Helgerud (H45-), Nr 2 Jon Steinar Mjølnerød (H60-)
Mellom: Nr 2 Iliana Ilieva (D35-)

Honnør til Bækkelaget som gjennomførte fine løpe! Det var spesielt artig at skogsdistansene var lagt langt til skogs i et flott og krevende terreng som ikke har vært brukt til o-løp på mange år. Det krever litt ekstra av arrangøren med slike løsninger, men for oss som skal løpe er det gøy å komme skikkelig ut i skauen.

Alle resultater (Eventor.orientering.no)

Flere bilder fra Veteranmesterskapet