Julehilsen 2022

Jul Høiås

Halden SK ønsker alle ei God Jul og et Godt Nyttår.

Året 2022 startet med pandemi - men etetrhvert har vi kommet tilbake til normalen og kan glede oss over gode resultater, økt aktivitet, lekende barn og ivrig diskusjon på benken i badstua eller rundt bordene på Høiås.I 2022 måtte vi ta farvel med noen som sto oss nær og som har bidratt med mye med i klubben. Samtidig har vi kunnet si velkommen til nye familier og satsende løpere fra nær og fjern. Det er slik livet er. Bruk jula og 2023 til å glede og ta glede av de du har rundt deg.

Stor aktivitet i o-løypa, på ture og samlinger og på Høiås hadde ikke vært mulig uten gode saamrbeispartnere. Eiendomsmegler1/Sparebank1 Østfold og Akershus (Hovedsponsor), Kynningsrud (Hovedsponsor), Jensen og ScheeleTrimtex (Draktleverandør HSK), Runes o-utstyrSpenstLumoniteInteroptikThon Hotell, Smart Innovation Norway, Maximus O-meeting, Riis Elektro, Sørby Utleie, Apotek 1 i Halden, Halden Arbeiderblad og Sparebankstiftelsen. Vi benytter også muligheten til å sende en julehilsen og takk for innsatsen til de andre klubbene i Halden med lysløyper og Halden Idrettsråd - i 2023 blir det igjen kommunal støtte til drift av lysløypene! 

Jul og nyttår betyr også at det lakker mot skriving av årsrapport og planlegging av årsmøte. Noen har også etterspurt en status fra arbeidet med ny handlingsplan. Ny handlingsplan har blitt diskutert på medlemsmøte på Høiås og en rekke Teamsmøter i regi av gruppene.Neste medlemsmøte vil ha fokus på inntektsbringende tiltak og dugnad og vil finne sted på Høiås onsdag 25. januar. Formulering av målsetninger og tiltak er en debatt som pågår blant medlemmene i gruppestyrene - målene skal tilhøre hele klubben og ikke kun noen ledere på toppen. Årsmøtet vil finne sted på Høiås onsdag 15. februar. Innkalling og sakspapirer kommer på nyåret - men allerede nå kan spørsmålet komme om du kan bidra. Mange tillitsvalgte er på valg (se her hvem som ble valgt i fjor). Foruten tillitsvalgte så vil det komme spørsmål om å være løpsleder, løypelegger, trener, sjåfør, parkeringsvakt eller ta en ekstra hyttevakt. Gjør da som de 4 "voksne gubbene" Vidar, Thor, Jon Steinar og Jens Erik som påtok seg oppgava med å lede Grenserittet inn i sin 25 årgang - denne gang basert på dugnad og støtte fra Bilia og Sparebankstiftelsen.

Sist men ikke minst betyr jul og nyttår fri fra jobb og skole - og det blir kanskje tid til en ekstra trening eller en litt lengre tur en planlagt. En julegave kan også være å be med seg en nabo elelr venn på treningsturen. Gaven koster lite, gleder mye og kan være som humørsprederen Bjørn villa ha kalt det "25mannafokus". På julaften er det 147 days for Tiomila, 175 days for Jukola og 287 days for 25-Manna - vår trener Raul har ikke kun kontroll på at treningsløyper er på plass - men har også en plan for at vi igjen skal være med i toppen.