Aktiviteter på høyt plan!

Grilling ved HNC bålet!Grilling ved HNC bålet!En begivenhetsrik lørdag for Halden Skiklubb startet med skøytegåing for barneidrettskolen i ishallen, så var det en pustepause før kveldens aktiviteter satte i gang. Ungdommen i Halden hadde ingenting å klage på, Lene Puck hadde nemlig invitert til en morsom og innholdsrik aktivitetskveld for alle mellom 13-18 år. Det femte HNC løpet ble arrangert før de i den rette alderen fortsatte inn på Halden Skiklubbs Årsfest.

Knall og fall, opp igjen, alle like glade. Ishallen var preget av barn med smil om munnen som stolt kunne vise frem sine skøytekunnskaper. Noen litt tøffere enn andre, andre litt mer sjenerte og usikre og følte at stolen er en god venn. Barn og foreldre viste alle glede og energi på isen. Kanskje noen av idrettskolebarna en dag kommer til å bli en profesjonell ishockeyspiller? Hvem vet..?

Klokken 16.00 møtte 14 ungdommer opp på Halden Bad til en innholdsrik ettermiddag og kveld. Lene hadde lagt opp til et variert program og det hele startet med siamesisk tvillingløp med idealtid og fortsatt videre innendørs med aerobic, styrketrening og bading. Videre ble det servert pizza og avsluttet med leker og dans. En stor takk til Lene for en kjempeflott tiltak!

Høiås Night Cup ble arrangert med flere rundinger ved bålet som var ved Bjørbekkmoen. Langløypa, som herrene løp, startet med to sløyfer der nede, før man så snudde nesen mot Høiås. Den litt kortere løypa hadde først en sløyfe på Bjørbekkmoen før de også avsluttet med å løpe opp til Høiås. Ved bålet ble det grillet pølser og pinnebrød og drukket Jørns spesialdrikk. Vinnerne ble som tidligere kjent våre nykommere Anne Margrethe Hausken og Anders Nordberg.  

...også var det årsfesten da. Der har ikke jeg mye å tilføre, men ryktene sier at det var en super kveld med høy stemning.

Emil og Liam i ishallen.Emil og Liam i ishallen.Mange var på plass i ishallen!Mange var på plass i ishallen!Familien Norsted og Kajsa i farta!Familien Norsted og Kajsa i farta!10-mila stemingen var på plass!10-mila stemingen var på plass!Klar ferdig gå!!Klar ferdig gå!!Aerobic trening;DAerobic trening;DPizza spising!Pizza spising!Stolleken:)Stolleken:)