Medlemskontingenten 2008

Medlemskontingenten har latt vente på seg litt for lenge i år, men nå er den endelig sendt ut.

Mange har sikkert allerede fått en faktura på e-post, mens de av dere som ikke er registrert i systemet med e-post, får den posten i løpet av kort tid.

Vi har gått over til MedlemsNett levert av Halden Sparebank1, og dette vil gjøre faktureringen smidigere i fremtiden for den som fakturerer, men forhåpentligvis også for deg som betaler.

Det dukker alltid opp spørsmål rundt medlemskontingenten, så nøl ikke med å ta kontakt med medlemsfører om du har noe på hjertet. Kanskje du ønsker å bidra litt ekstra til klubben ved å betale badstuavgiften? Wink Eller har du et familiemedlem du vil melde in?


Noen punkter det kan være verdt å merke seg:

Faktura pr e-post / brev

Om du mottar fakturaen i posten, men er flink til å bruke e-post, er det fint om du sender en beskjed til medlemsfører, så legges e-post-adressen din inn i systemet. Det er besparende for klubben. Samtidig, hvis du ikke er så trygg på e-post og nå har fått fakturaen på e-post, er det lov å gi medlemsfører beskjed slik at den sende på papir i posten ved neste anledning.

eFaktura / Avtalegiro

(ikke det samme som faktura på e-post)

Det er mulig å registrere seg i sin egen nettbank slik at man i fremtiden får faktura som eFaktura / Avtalegiro. eFaktura-referansen du trenger står i fakturaen. Om du synes det er greit å få fakturaer som vedlegg i e-posten og ikke som eFaktura rett inn i nettbanken er det fint for klubben. Å sende ut eFaktura koster noen kroner, mens faktura til e-post er gratis. Avtalegiro er også mulig, men anbefales i utgangspunktet ikke.

Barneidretten

Barneidretten betaler medlemskontingenten gjennom deltageravgiften. En som deltar på barneidrett vinteren 2007/2008 har dermed betalt medlemskontingenten for 2008 (treningsavgift kan komme i tillegg om aktiv i klubben utenom barneidrett). Alle som deltar i barneidretten er innmeldt også etter endt barneidrett. Dvs. at de som deltok på barneidrett vinterene 2006/2007 og ikke 2007/2008 har fått giro på medlemskontingenten nå. Det er selvfølgelig frivillig å videreføre medlemsskapet.

Medlemskontingent, treningsavgift og badstuavgift

Se her for mer info om de ulike avgiftene

E-post medlemsfører

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.