Turorientering i påska!

Kategori: Tur-o

Turorienteringssesongen åpner med 4 Grønne turer til påske. Startdato lørdag 23.03. Turene er gratis og kartene kan lastes ned fra nettsiden www.turorientering.no eller tas fram i tur-appen. Selve tur-o sesongen starter lørdag 20.04. Utsalg av hefter med kart fra 19.04.

De 4 Grønne turene er på Festningen og Sentrum vest. Her bruker vi installasjoner som gateskilt, statuer med årstall osv som postkoder, altså ingen fysiske poster i terrenget. To turer

...

Tur-O med fantastisk oppslutning i år

Tur-O med fantastisk oppslutning i år
Kategori: Tur-o

28954134 166375377399504 4712815705389079479 o

Tur-orienteringen opplever en fantastisk oppslutning over hele landet. I Halden har vi 264 registrerte deltagere så langt. Vi nærmer oss med det dobbelt antall registrerte tur-o deltakere i forhold til 2019 sesongen som var en typisk gjennomsnittsesong. 

Les mer …

Åpning av turorienteringssesongen 2016

Kategori: Tur-o

Tradisjonen tro åpnes turorienteringssesongen med en gratis påskeløype. Årets løype går i området Ystehede/Hovsfjellet. Turen er i år delt på to kart. Den kan gjerne tas samlet, men for mange vil det nok være naturlig å dele den i to turer. Den ene delen er en grønn tur som går på Ystehedeneset og Skriverøya, med parkeringen ved velodromen på Ystehede eller ved overgangen til Skriverøya som naturlige utgangspunkt. Den andre er en blå tur som går i området Hovsfjellet og ned mot Ystehede. Den er i utgangspunktet tenkt gått fra Ystehede/Furuvarp, men kan like gjerne tas med utgangspunkt på Hov.

Tur-orienteringen i Halden er i gang med en ny sesong

Kategori: Tur-o

Årets tur-o sesong er i gang og selv om konvoluttene først legges ut for salg 1.mai så har vi nå lagt ut det første kartet for gratis nedlasting fra nett. Så nå er det bare å laste ned kartet, skrive det ut på egen printer og ta beina fatt ut i skogen. De første postene ligger i området rundt Svinesundbruene med mange spektakulære utsiktspunkt, og er dere hjemmeværende i påsken så vet dere hvor dere skal legge turen. Klikk på Tur-O knappen til høyre og last ned.

Tur-orientering, tur nr 2

Tur-orientering, tur nr 2
Kategori: Tur-o

Med lørdagens vellykkede sykkel-o i friskt minne, var vi nå klar for en ny runde med tur-o poster. Men hvilket kart og terreng skulle man velge i dag? Valget falt på Ryggerødfjellet og de 8 postene som lå i det vi kaller ”silketerreng”. Få høydekurver, lett løpbarhet og oversiktlig terrengbilde. Det passet bra for en som ikke tatt i et o-kart siden i fjor sommer(?) og ei heller løpt på beina siden for høst. (Bilde: Post 22 var en luring :-). )

Post22-2010_ramme

 

Les mer …

Tur-orientering, tur nr 1

Tur-orientering, tur nr 1
Kategori: Tur-o

Med en splitt ny tur-o konvolutt innkjøpt, nydelig vær ute og kona reist på kunstutstilling var ikke valget vanskelig å bestemme seg for hva man skulle gjøre. Valget falt denne gang på sykkelpostene i Ertemarka. Sykkelen ble tatt ut, sjekket luft og gi seg i vei.

Post46_2010

Les mer …

Tur-O starter 1.mai med ny vri

Kategori: Tur-o

Turorienteringen 2010 starter 1.mai. Nytt av året er registrering på nett som gir mulighet for konkurranse mellom bedrifter og idrettsklubber. Vi håper at så mange som mulig av klubbens medlemmer blir med på Tur-O i 2010 og registrerer seg på nett med gruppetilhørighet til Halden Skiklubb. Vær med og bidra til at HSK  bli første vinner av den nyinstiftede vandrepremien til bedrift eller klubb med flest postbesøk. Og oppfordring går også til klubbens mer aktive løpere – ta med familien på tur-o eller bruk tur-o til en treningstur.

Les mer …