Sommer-O-skole 5.-8. august 2024

4

Halden Skiklubb inviterer deg mellom 9 og 12 år (starter i 4. - 7. klasse høsten 2024) til sommer-orienteringsskole fra 5.-8. august 2024. Aktivitetene vil foregå rundt Høiåshytta i Halden. Det blir fire dager fylt med lek og morsomme aktiviteter. Vårt mål er at du skal ha det gøy, bli kjent med nye mennesker og med orientering! Sommer-o-skolen passer både for nybegynnere som aldri har drevet med orientering før, og for de som kan orientering.

 

Klær og mat

Ha på egnet treningsutstyr (joggesko, treningsdrakt, shorts, t-skjorte etc), og ta med tøy for skift. Husk matpakke og egen drikkeflaske alle dager. Det serveres frukt hver dag, og siste dag blir det servert pizza.

 

Instruktører

Sommer-o-skolen planlegges av Idun Felde Olaussen med utgangspunkt i tidligere års program som vi har fått gode tilbakemeldinger på. Idun er aktiv o-løper og utdannet kroppsøvingslærer, hun vil være hovedtrener og har med seg juniorer fra klubben som instruktører.

 

Praktiske opplysninger

Oppmøtested: På tunet utenfor Høiåshytta - gi beskjed om du har behov for transport fra hovedinngangen Skofabrikken

Tidspunkt: Mandag til torsdag kl. 09.00-14.00 (08:30 - 14:30 for barn som trenger transport fra Skofabrikken)

Pris: 50,-  inkludert frukt og pizza

 

Påmelding

Påmelding gjøres på Halden skiklubbs sommer-o-skole 2024 | Halden Skiklubb (letsreg.com)

Spørsmål rettes til:  Idun F. Olaussen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf. 479 09 485

 

Del gjerne denne invitasjonen med andre!