Troppene samles

PekkaSnøen smelter og mulighetene for gode kvalitetsøkter blir bedre for hver uke og dag. Denne helgen skulle det vært Norwegian Spring men desverre i et område med for mye snø. Likevel samles o-folket i regionen og noen kommer langveis fra....

Halden SK finske løper Pekka Itävuo har kommet fra Tampere for å få litt barmarkstrening og føle litt på stemningen i forkant av sesongen. Pekka som nylig har blitt far til en gutt, er i Halden noen dager og prioriterer nattøkter. Dagens 2. økt var i et vått og fuktig Halden vær. Løypa gikk i Sponvika og det var en fornøyd Pekka som dukket opp seint på kvelden. I Finland er det mye snø og det forventes ingen løp der før TIO. Det blir sansynlig TIO-camp for Pekka med Halden litt lenger frempå og formen er upåklagelig.

"It was quit challenging weather and foggy tonight. Typical Norwegian". Og vi tror ham.

Ellers er det mange o-løpere i Halden for tiden og vi synes litt synd på gjengen fra Kangasala. Med en fortropp som kom kjørende fra Stockholm var det litt uheldig å bli stoppet i tollen på Ørje og mye forsvant der... Men de tok det med godt humør og var klare for noen gode økter med base fra Høiås.

Helgens program er nærmere beskrevet her