Anne Margrethe rett og slett i egen klasse

Etter VM var mange i tvil om det er for hardt å løpe Verdenscup i Sälen. En som ikke har hatt noen problemer i det hele tatt er nok Anne Margrethe. Tre seier på råd... At Anne Margrethe er om tiden verdens beste O-løper på damesiden er vel ingen i tvil om. Tre seier på råd i Sälen viser bare styrken til Anne Margrethe som har hatt en kanonsterk sesong. Og med 780 Poeng i World Cup 2008 er det til 99,9% sikkert at hun har vunnet World Cup 2008. Vi gratulerer så mye!

På Herresiden var det mulig å se at folk begynte å bli sliten etter VM. Første dagen ble vunnet av Peter Ôberg, her kom Marius Bjugan på en veldig bra 4.plass og viser at han er tilbake i verdenseliten. På 2.plass kom Mattias Merz og på tredje Thierry Gueorgiou, som er dermed tilbake etter den uheldige VM stafetten hvor han ble bitt av er veps. Erik ble nr. 20, Anders nr. 23, Mattias nr. 24 og Emil nr. 34.

På langdistansen dagen etter vant Tero Föhr foran Baptiste Rollier og Dimitry Tsetkov. Best av norske var Øystein Kvall Østerbø med en veldig fin 4.plass. Best av våre HSK-løpere var Erik med en 30.plass. Mattias ble nr. 39, mens Anders var riktig nok veldig sliten etter VM og kunne ikke fullføre løpet. Emil startet ikke.

På dagens Medeldistanse kom endelig Daniel Hubmann tilbake i slaget og vant 3sek. foran Thierry Gueorgiou. Baptiste Rollier viser fortsatt kanonform og tok en fin 3.plass. Anders brukte dagen igår til å restituere og er tilbake på sporet med en fin 7.plass. Erik ble nr. 37 og  Mattias nr. 44

Også i Oringen klassene har Halden SK noen veldig gode presentasjoner.