Sigrid vant alle dager på O-Festivalen på Kongsvinger

I helgen ble o-festivalen på Kongsvinger arrangert, og Halden stilte med en sterk tropp. Som tidligere år, kom også årets første varmebølge, med opp mot 30 grader på lørdag.

Sigrid

Sigrid vant klassen sin alle dager.

O-festivalen startet på fredag kveld med sprint på festningen i Kongsvinger. To plan og flere underganger gjorde det krevende for mange. Men for noen gikk det bedre. Sigrid Schmitt Gran vant D16 på overlegent vis. Sigrid hadde en fantastisk helg og tok med seg tre av tre seiere i helgen. Mellomdistansen på lørdag ble vunnet med over 5 minutter. I D19-20E kom sveitsiske Ines Berger på en sterk 4. plass.

Lørdagen ble en veldig varm affære, med flere væskesprekker og det gikk ekstra varmt i topplokket for en del. Terrenget bød på flere utfordringer. Den inneholdt furumo, en grønn diffus flate, og en veldig detaljert steinete åsside. Håvard Wedeget løp et veldig godt løp og endte på 4. plass i H21, plasseringen foran Magne Dæhli.

Søndag var det duket for langdistanse og faren for ekstremt varmt vær var lenge tilstedet, men skyer gjorde at temperaturen heldigvis ikke gikk for høyt. Sigrid vant igjen D16, mens Magne Dæhli, etter alt for mye feil, endte på en 4. plass i H21.