Lagbygging på høyt nivå!

Ett av lagene i full fart opp akebakken.Ett av lagene i full fart opp akebakken.














UFO vokser stadig i antall medlemmer og gårdsdagen ble brukt til å gjøre både nye og gamle medlemmer bedre kjent. Vi delte inn i lag med blanding av alle våre årsklasser og arrangerte 5-kamp på Høiås.
 

Post 1 var å skulle trekke lagets kaptein opp akebakken på raskest mulig tid, post 2 var skyting på blink med innlagt strafferunde, post 3 var balansering på kasser uten at noen av lagets medlemmer skulle komme nær bakken og post 4 var tretti tallerkener innenfor et avgrenset område som skulle tas på i rekkefølge. Avslutningen av vår 5-kamp var at hvert av de fire lagene skulle bygge en snømann ved hjelp av de hjelpemidlene de hadde tilgjenglig. Både store og små var svært ivrige og lagånden styrket de sammen.

Etter en vel gjennomført 5-kamp hadde vi gjennomgang av årets UFO-kalender, spiste pizza og koste oss inne på Høiås hytta. UFO har mange ivrige små og store medlemmer nå og vi ser frem i mot en ny sesong med nye utfordringer, erfaringer og samhold.

Balansering på kasser.Balansering på kasser.Snømann byggingSnømann byggingNoen fokuserte på en høy snømann!Noen fokuserte på en høy snømann!Snømannens ansikt er veldig viktig!Snømannens ansikt er veldig viktig!...og lagene fikk raskt et fint og nytt medlem av sitt lag!...og lagene fikk raskt et fint og nytt medlem av sitt lag!...og lagene fikk raskt et fint og nytt medlem av sitt lag!...og lagene fikk raskt et fint og nytt medlem av sitt lag!...og lagene fikk raskt et fint og nytt medlem av sitt lag!...og lagene fikk raskt et fint og nytt medlem av sitt lag!...og lagene fikk raskt et fint og nytt medlem av sitt lag!...og lagene fikk raskt et fint og nytt medlem av sitt lag!