E-postlister

Generelt

Halden Skiklubb har flere e-postlister (mailinglister) for å lette formidlingen av informasjon til medlemmene i klubben. En e-postliste er en samling e-postadresser samlet under én adresse. Ved å sende en e-post til denne ene adressen vil e-posten automatisk sendes videre til alle e-postadressene som er medlemmer av listen.

Hvem kan sende til e-post til e-postlistene?

I utgangspunktet kan kun medlemmer av en liste sende e-poster til lista, men administrator vil manuelt ha mulighet til å slippe igjennom mailer fra medlemmer som vil sende informasjon til en annen liste enn han selv er medlem av. Medlemmet vil da også bli godtkjent som avsender til denne liste til evt. neste gang. Grunnen til at ikke hvem som helst kan sende til listene er at vi på denne måten har lister som er 100% fri for SPAM.

Halden SK sine e-postlister og påmelding

En oversikt over våre e-postlister finner du her:
https://mm.eventylon.com/postorius/lists/

Påmelding, avmelding og endringer kan gjøres via nevnte adresse eller ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi har følgende struktur på e-postlistene:

  • Alle medlemmer ligger under medlemmer-lista som er hovedlista.
  • ufo- og dh17-lista er underlister av medlemmer-lista. Det betyr at medlemmene her ligger også i medlemmer-lista
  • junior- , coolchicks- og gutta-lista er underlister av dh17-lista . Medlemmene her ligger også i dh17-lista (og dermed også medlemmer-lista).

Det er med andre ord ikke noe poeng i å sende en e-post til f.eks. både dh17 og junior-lista. Da vil juniorene får e-posten dobbel opp.

Administrasjon

All administrasjon av listene gjøres via denne nettsiden:
https://mm.eventylon.com/postorius/lists/

Om du ønsker tilgang til å administrere en eller flere av e-postlistene sender du en e-post til Marius Bjugan, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

OBS! Arkiv-funksjonen som gjøres at alle e-poster til listene lagres i et arkiv på web, er avslått!