E-postlister / Google grupper

Generelt

Halden Skiklubb har flere Google-grupper for å lette formidlingen av informasjon til medlemmene i klubben. En gruppe er en samling e-postadresser samlet under én adresse. Ved å sende en e-post til denne ene adressen vil e-posten automatisk sendes videre til alle e-postadressene som er medlemmer av gruppen.

 

Hvem kan sende til e-post til gruppene?

Kun medlemmer av ei gruppe kan sende e-post til gruppa. Sender man e-post fra en e-postaddresse som ikke er medlem av gruppa, blir e-posten automatisk avvist.

 

Halden SK sin grupper

For å se gruppens e-postadresse: Klikk på gruppenavnet og velg "Info" i venstremenyen.

 Liste Hvem gjelder listen for
Medlemmer Alle våre medlemmer. Tilnærmet alle som er medlem i øvrige lister er også medlem i denne listen.
DH17 Satsende løpere (17 år +), ledere og andre interesserte
UFO Barn/ungdom opptil 16 år og deres foresatte Slettet - Spond benyttes til kommunikasjon
Junior Løpere 17-20 år og deres foresatte Slettet
Coolchicks Kule damer (typisk de som også er under DH17-lista)
Gutta Gutta (typisk de som også er under DH17-lista)

 

 

Påmelding/avmelding

Påmelding, avmelding og endringer kan gjøres ved å klikke på gruppenavnene over (du må være pålogget med en Google-konto), eller ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Det er kun gruppa "medlemmer" som er åpen for alle medlemmer. I øvrige grupper må man oppfylle nevnte kriterier for å bli medlem. Spør om du er usikker :-)

 

Administrasjon

Om du ønsker tilgang til å administrere en eller flere av gruppene sender du en e-post til Marius Bjugan, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Forutsetningen er at du har en google-konto som kan legges til som administrator for gruppa. Alle som har gmail.com-adresse har en Google-konto. Har du ikke gmail.com-adrese kan du opprette en Google konto ved å bruke din eksisterende e-postadresse. Det betyr ikke at du må opprette en gmail.com-adresse eller bruke Google sin e-postløsning. Velg "Bruk den nåværende e-postadressen min i stedet" i registreringsprosessen.