Våre rutinerte jenter i støtet

Dagens 3.etappe i 5-dagaers ble litt blandet kost for våre deltagere, men noen fortsetter den gode trenden og markerer styrke foran de to avsluttende etappene. Spesielt Nina Asheim Birkeland i klasse D15 overbeviser og holder stand i sammendraget. Det samme gjør Håkon Raadal Bjørlo i klasse H14. De ligger på henholdsvis 4 og 7 i sammendraget etter fortsatt gode løp i dag. Men hvem er det som ligger i toppen?????

Jo, våre rutinerte jenter på 35+ er i støtet. Elin Cathrine Hagen og Anja Wingstedt vant begge sin klasse i dag og leder begge sammenlagt. Anja har forøvrig vunnet 3 etapper av tre mulige! Hege Næss Bjrørgul følger også godt opp og blir nummer 2 i dag og er med det først i sammendraget. Vi gratulerer så mye med pallplass og det blir sikkert krans på kveldens prisutdeling!

Vi vil også gi litt ekstra berøm til Gry Granstedt i D18 Elite som ble nr 14 i dag og er nr 14 sammenlagt. Det teknisk krevende terrenget passet tydeligvis godt til Gry.

Fredrik Eliasson viser også bra resultater i H21 Lang og kjemper om en plass blant de 10 beste. Ellers henviser vi til arrangørens resultatservice.

Så for vi se om morgendagen kan kalle fram litt revansjelyst om de som ikke var helt heldig i dag? 5-dagers er en hektisk gryte og det er veldig lett å bomme noen minutter dersom man er litt for offensiv. Mange løpere og poster i terrenget, noe som gjør at man blir fort litt forvirret dersom man ikke har 100% kontroll.

Ellers spådde jeg Emil inn blant de 10 beste i herrer elite, noe som kan holde hardt etter dagens langdistanse. Emil tapte mye på et langstrekk og ble nr 20 i dag, uten å avensere så mye i sammendraget av den grunn.