KulTURvandring på Høiås

Torsdag førstkommende har du mulighet til å bli med på en liten kulturell vandring med utgangspunkt fra Høiås. Vi starter fra Høiås kl. 18.00 og turen tar cirka 2 timer. Da blir det informasjon om bronserøyser, gamle hoppbakker (vi får med oss en bakkerekordholder også), de gamle hyttene, en tur i det nye tårnet med mer..

Det blir Einar Haugen som holder i tømmene med bistand fra undertegnede og bakkerekordholderen fra den siste hoppbakken ( Tor Wøien) som forteller. Og vi skal kikke på klokkesøte som står i full blomst. Selv må jeg si at fundamentene til den eldste bakken var overraskende tydelige og markerte i terrengenet uten å ha lagt merke til det tidligere. Dere som har sett bildene på Høiåshytta, kan bare forestille dere hvordan det var å hoppe i den bakken på begynnelsen av 1900 tallet. Det bli også en liten Quiz og vi ønsker alle velkommen.

Tid: Torsdag 11.8 kl. 18.00 på Høiås.

Parkering helt oppe på åsen og en fin mulighet for dem som eventuelt ikke har vært i tårnet til å få tatt en kikk. Ta gjerne med kikkert og godt skotøy.