Haldenmesteskapet i kveld

Arrangørstaben i full vigør og Jo er klarArrangørstaben i full vigør og Jo er klarÅrets Haldenmesterskap i orientering gikk av stabelen på Ertemoen i regi av Fam Nordbrøden / Fam Antonsen / Køhn. Med tradisjonell 500m, 1000m og 1500m distanser, ble det et fornøyelig mesterskap. Du velger selv når og hvilken distanserekkefølge (og hvem du vil henge på). Og hvem var det som vant?

Spent på resultatet!Spent på resultatetHelt uoffesielt ble det TIO-rev nr 1 som vant, nemlig Tore Sandvik. Med full kontroll på på hovedkonkurrent, Kjetil Bjørlo før den avsluttende 500m, vant Tore med flere sekunders margin sammenlagt. Siste 500m gikk på 2.49 dersom jeg ikke husker helt feil, og med ca. 4,5 sek. bom. Her løp Kjetil på 3.11 og "tapte" mesterskapet. I dameklassen var det en kamp mellom flere og vi må avvente de offesielle resultater før vi påberoper noen vinner.

Løypene gikk i området rundt kunstsnøanlegget og det var noen vriene poster, spesielt 1. post på 1.500m synes undertegnede var den mest krevende samt det høye lynget i oppoverbakkene....