Prolog og jaktstart på Høiås

Jan, Haakon og PålJan, Haakon og PålHer er "medaljevinnerne" fra torsdagens omvendte jaktstart på Høiås. Etter en prolog på 1.200m med individuell start, var det omvendt jaktstart med den som var best som startet sist. Uten at dette ble opplyst på fohånd selvsagt. Og med ca. 40 løpere på startstreken ble det en svært morsom variant. Og hvem vant?

Full aksjon i startenFull aksjon i startenDet ble gjesteløper Haakon Heggedal, fra Kongsberg som tok det lengste strået, rett foran Pål Thowsen og Jan Granstedt. Og for at det ikke blir noen rykter, Haakon er i Halden for å ta et intensivkurs på lappen hos kjørelæreren i byen, Kjell Puck. Så dette var nok en fin oppvarming foran junior VM.
Ansvarlig for dette opplegget var Tor Ragnar Andersen og dette er en svært fin form for konkurranse som inkluderer de som ikke er o-teknisk sterke. Her har man mulighet til å hevde seg, uten å kunne så mye kart og kompass. Og det er faktisk slike konkurranser som o-Norge trenger med tanke på rekruttering av løpssterke skiløpere, friidrettsutøvere m.m. Og etterpå var det grilling og avslapping. Erik og Turid Hauge hadde ordnet med grillmat og stemningen var med andre ord meget bra. I tillegg delte leder i ungdomsgruppa, Tommy Bunes ut en rekke premier. Bla. annet premie for Halden- og klubmesteskapet som gikk på Ertemoen i forrige tirsdag. Vel blåst til arrangementskomiteen.

Klubb- og haldenmestere fra forrige uke, Emma, Petter, Gry og EspenKlubb- og haldenmestere fra forrige uke, Emma, Petter, Gry og EspenTor Ragnar deler ut premierTor Ragnar deler ut premier