Nå kan du spille på H21 i 5-dagars

Det viser seg at et spillesyndikat fra Panama har fått snusen i den pågående interne konkurransen som seiler opp i klasse H21 i 5-dagars. De har forespurt sentrale krefter hvorvidt styrkeforholdet er mellom løperne, hvem som er mentalt klare for en skikkelig fight og hvordan den generelle formen er. Syndikadet "WoodPeckers Game Inc" er et gammelt og innarbeidet betting firma som er blant nestorene på pengespillsiden.

Så etter en research har de kommet opp med et betting liste. For ordens skyld gjengir vi her vurderingen som WoodPeckers har kommet fram til.
Clas-Tommy Herland: Rutinert o-løper fra Indre Østfold. Er nok mer kjent for pennføring i Veivalg enn resultater fra o-løypa. Og vi mistenker ham for også å være bedre med ski på beina enn i o-løypa.

Stein"hard" Holt: Som navnet tilsier, en tøffing fra nordre Rokke og som har kommet tilbake i o-løypa. Har vist gryende form på trening og er fryktet av sine konkurrenter.

Jostein Tafjord: Har kommet tilbake til Halden etter noen år i utlendighet. Har holdt det gående sånn passe i flere år, men vi setter store spørsmålstegn med formen. Etappene er på ca 10 km og det kan bli tøft på slutten for Jostein.

Jens Petter Andersen er kanskje blant de mest løpssterke i gruppa og har alltid hatt et stort potensial. Men o-teknikken har sviktet litt når det har gått fort. Kanskje studiene i Telemark har gitt mer kartforståelse og en større ro inn foran postene.

Og så har vi ferskingene og ungkalvene i denne sammenheng.

Simen Anton Bjøringsøy kommer også fra Indre Østfold og for tiden studerende i Trondheim. Derom han har skjøttet treninga godt i Trøndermyrene vil det svenske lavlandet ikke by på noen problemer formmessig. Men vi er litt usikre på stabilitet og o-teknikk i høy fart.

Esten Øyen Fremmegård er HSK yngste UFO medlem gjennom alle tider. Siden han bodde  så langt unna som Aremark og broren Jens hadde begynt, måtte Esten også få være med på treninga. Selv om han var et par år for ung. Esten har glimtet til en sjelden gang i mellom og skal i følge ham selv være godt trent. Syndikatet er meget usikre og rapporter fra tidligere konkurranser lover ikke godt.

Martin Jullum er egentlig junior og har meldt eg opp for å være med H21 gutta. Martin som var innom juniorlandslaget for et par sesonger siden, men har vært syk i ¾ år. Nå kan det tyde på at noe er på gang igjen og syndikatet har fortvilet forsøkt å komme i kontakt med fastlegen. Det har dessverre ikke lykkes, men at Martin er fryktet blant sine konkurrenter er åpenbart.

Eirik Kane Andersen er også junior og som et tidlig løpstalent tauet inn i o-sporten. Eirik er som en berg- og dalbane i prestasjonene og kan gjøre det helt utrolige. Er kanskje den i gruppa (sammen med en frisk Martin) som kan komme blant de 10 beste på en etappe. Men kan også gjøre mye rart.

Grunde Varting er omskolert eliteseriespiller i Hockey og har meget god løpskapasitet. Lider nok ennå av en o-teknikk som er litt mangelfull da han ikke har vært med i så mange år. Men kan nok glimte til med gode enkeltplasseringer dersom han får en fin flyt. Men kan også havne helt ute av det.

Sveinung Syversen har gått alle grader i klubben og burde ha en brukbar o-teknikk. Vi er usikre på løpskapasitet for tiden. Han er også en jojo i prestasjoner og vi blir ikke overrasket med plasseringer både den ene eller andre veien.

Til sist Arno Grønhovd som skal være et stort talent. Syndikatet måtte gjøre en research på google og fant litt diffuse resultater. Mye disk, men svært allsidig. Og resultater på nedre halvdel stort sett. Kan tyde på en løper med stor sosial intelligens og stort behov for å være med i "gode" gjenger med mye moro. Så over til bettinglista:


1. Martin Jullum

2,10

2. Eirik Kane Andersen

2,35

3. Jens Petter Andersen

2,80

4. Steinhard Holt

2,95

5. Simen Bjøringsøy

3,15

6. Clas-Tommy Herland

4,10

7. Esten Øyen Fremmegård

4.20

8. Jostein Tafjord

4.80

9. Sveinung Syversen

4.95

10. Arno Grønhovd

5.20

11. Grunde Varting

5.50

Kontakt betting syndikatet direkte, oppgi ditt VISAnummer og du er med.