Klubben trenger deg....

Grenserittet går i år av stabelen lørdag 2. August. I fjor måtte vi si nei til mange påmeldinger og vi forventer i år deltagerrekord, igjen! Vi har satt tak på 6.000 deltagere og dette indikerer en relativ stor økning fra i fjor. For HSK er det viktig at flest mulige verv igjen blir besatt tidligst mulig. Dette letter veldig mye på de som organiserer rittet. Og jeg henstiller flest mulig å prioritere slik at dere er tilgjengelige i den aktuelle helgen i begynnelsen av august. Husk at dette er 10-års jubileum og det vil bli markert. Kommunen har også gått inn med litt støtte til denne markeringen. 

Undertegnede har selv fått litt innsyn i de planer som ligger for arrangement i år og vi tror at sykkelnorge fortsatt vil la seg imponere. Men ikke uten nettopp din hjelp. Snart vil alle FA (funksjonsansvarlige) fra i fjor bli oppringt, og forespurt om dere kan bidra som i fjor. Dernest vil også alle andre medlemmer/funksjonærer få en henvendelse om bistand ved årets arrangement.  Jeg håper og tror at dette blir nok en fest og at du har mulighet til å gjøre en skjerv.

Det samme gjelder for øvrig på Norwegian Spring som går av stabelen 12-13 april i Svalerødkilen. Løpsledelsen jobber nå med å få på plass detaljene og vi tar sikte på at dette året skal ikke snøen spille oss de puss som for 2-år siden. Norwegian Spring arrangerer vi sammen med SOL og årets program ligger ute på hjemmesidene til arrangementet. Vi arrangerer Micr-O for både Elite senior og junior klassene. Og i dette terrenget kan vi garantere utfordrende o-tekniske "svårigheter". Så alle HSK'ere, gjør klar ryggsekken, termosen, godjakka klar og still opp til vårens vakreste eventyr. Og opptakten til den mest spennende sesongen på lenge.....